dilluns, 18 de juliol del 2011

Los Secretos - Gracias Por Elegirme

El passat 2008, el grup de Pop-Rock madrileny ‘’Los Secretos’’ va celebrar els 30 anys de carrera musical. Com que això no passa cada dia, s’havia de celebrar de la millor manera possible.
Per fer-ho, van agafar la plaça de ‘’Las Ventas’’ i varen convocar tots els seus fans i seguidors per assistir a un concert que havia de passar a la història del rock nacional.
La aposta, podia semblar arriscada, ja que no tots els grups locals han aconseguit omplir aquest recinte, i dur a terme un esdeveniment tan especial com el que feien amb la plaça mig buida, no lluïa gaire però tot i això, ells van aconseguir-ho i d’una gran manera.
Varen vendre totes les entrades i van haver de fer una posterior gira per tot l’estat després de les nombroses peticions de tots aquells que varen quedar-se sense entrada o simplement, no varen poder arribar fins a Madrid.
Des del primer moment, es va anunciar que tindrien uns grans convidats, i dit i fet, no van fallar al públic i van portar uns cantants que estaven a l’alçada del que havia de ser.
·        ‘’Miguel Rios’’. Aquest va ajudar-los a cantar ‘’Ojos De Gata’’, cançó que van escriure amb l’ajuda del gran ‘’Joaquín Sabina’’. Aquesta, va contar amb una breu introducció d’Alvaro explicant els inicis del grup.
·        ‘’Conchita’’, va posar el seu toc personal a ‘’Otra Tarde’’.
·        ‘’José Maria Granados’’. Va entonar ‘’Nada Mas’.
·        ‘’Fito Y Los Fitipaldis’’. Van oferir al públic la seva versió de ‘’Quiero Beber Hasta Perder El Control’’. Van fer-ho ells per un motiu, varen ser els primer a versionar ‘’Los Secretos’’.
·        ‘’Joaquín Sabina’’ va fer gaudir el públic amb ‘’Por El Boulevard De Los Sueños Rotos’’.
·        L’’hombre G, David Summers’’, va interpretar ‘’Ojos De Perdida’’.
·        L’ex ‘’Último De La Fila’’ ‘’Manolo García’’ es va sumar al grup per cantar ‘’Volver A Ser Un Niño’’.
·        Per tal d’acabar amb les col·laboracions, els saragossans ‘’Amaral’’ varen tocar ‘’Buena Chica’’.

El concert, va començar amb una introducció del també madrileny ‘’El Gran Wyoming’’ i va acabar amb una apoteòsica versió de la peça ‘’Déjame’’, cantada ‘’a capella’’ i amb els components del grup fent les segones veus de la cançó.
En resum, un gran concert del qual es podia triar gran part del ‘’set list’’ votant per internet. Com a record per a tots els que van tenir el plaer d’assistir-hi o per poder gaudir aquells que varen quedar-se a casa, s’ha editat en una edició que conté 2 cd’s i 2 dvd’s.
Aquests últims contenen tot el concert, un recull d’imatges, els reportatges que expliquen com es va gestar tot això i fins i tot una nova cançó.
Molt recomanat per a tots els fans, i per als que no ho són, doncs també. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada