dimarts, 19 de novembre del 2013

Bruce Springsteen - High Hopes

Si busquem la paraula inesgotable al diccionari, a una de les accepcions hi podem llegir: Que no es veu afectat pel pas del temps o les dificultats. Al costat, podrien començar a afegir-hi un nom: Bruce Springsteen.
El de New Jersey, sembla no tenir aturador; amb la gira de presentació de Wrecking Ball acabada fa pocs dies (l'últim concert era a New York el passat 6 de novembre) i una sèrie de concerts per Sud Àfrica i Austràlia anunciats recentment, l'artista no para de pensar en el futur i ahir anunciava que el dia 25 d'aquest mes podrem trobar en descàrrega digital el seu nou single “High Hopes”. En aquesta ocasió no ens regala una peça nova, sinó que treu del calaix un tema original de The Havalinas que ell mateix va enregistrar per acompanyar el documental Blood Brothers.
Lluny de l'èpica roquera a la que ens té acostumats, deixa que la cançó s'impregni de l'estil que ha imperat al llarg del Wrecking Ball Tour i vesteix els gairebé 5 minuts que dura la peça amb amb una contundent guitarra de Tom Morello, (qui va tocar amb la E Street durant l'absència de Van Zandt), així com una gran secció de vents que ja es va poder gaudir al llarg del passat tour. Una bafarada d'aire fresc que trobarà el seu punt àlgid en els directes.
Si els rumors eren cada vegada més grans, després de l'anunci d'Springsteen (ahir els seus canals oficials publicaven la data del llançament), les especulacions sobre un possible elapé han crescut i de bona manera. S'especula que “Dream Baby Dream”, penjada fa un més, com a suport a una carta, així com una renovada versió de “The Ghost Of Tom Joad” podrien acompanyar la publicació.
Només resta una cosa, esperar notícies d'un dels amos i senyors del rock d'estadi.
No surrender!!!



1 comentari:

  1. Amo i senyor d'estadis, pavellons, d'acústics, de la mitja part de la Super Bowl...del que es proposi !!!
    No sabia que tenies un bloc, t'aniré seguint. (penja les entrades al facebook!!!)

    ResponElimina