dilluns, 6 de febrer del 2012

Madonna i la Super-Bowl

Fa temps que va quedar demostrat que l'esdeveniment musical més important de l'any és el concert que té lloc a la mitja part de la final de la coneguda Super-Bowl, i d'aquesta manera és també el més vist. Per a molts artistes, actuar-hi és un gran reconeixement i la cirereta al pastís després de molts anys de carrera. Si en edicions anteriors havien actuat Bruce Springsteen, Tom Petty i els seus Hertbreakers, els Rolling Stones o l'any passat els Black Eyed Peas acompanyats d'Slash, enguany l'escenari era per a la diva Madonna.
Després de presentar aquest divendres el seu nou single el qual formarà part del nou compacte MDNA no hi havia millor manera de fer-ne la presentació en directe. Amb una actuació en playback seguint la línia dels seus concerts, però amb una posada en escena genial, va deixar clar que el títol de Reina del Pop no està en joc i que la seva ''competidora'' Lady Gaga encarà ha de recórrer molts camins per arribar a l'alçada de la gran diva Madonna.
Quan el Lucas Oil Stadium d'Indianapolis restava a les fosques, feia la seva aparició en escena la diva de la millor manera possible. Entrava en una carrossa tirada per una munió d'homes amb vestits de gladiadors romans i acompanyada pels seus ballarins i uns artistes del Cique du Soleil els quals la van seguir en tot moment per amenitzar un concert que tot i ser en playback va fer aixecar la gent de les seves cadires i gaudir de totes les coreografies que portaven. La cançó escollida per a començar va ser la famosa Vogue, mentre al terra de l'estadi es podien veure projectades portades de la prestigiosa revista de moda en blanc i negre amb uns nois que ih ballaven al capdavant, per acabar dibuixant la cara de la famosa cantant tal i com va aparèixer anys enrere en el videoclip. Un cop acabada aquesta peça, seguia amb Music uns minuts força espectaculars ja que en aquest cas ballava al costat dels acròbates del famós circ canadenc i mentre sonaven els últims compassos de la famosa composició, feia la seva aparició un dels duets més famosos del moment LMFAO per interpretar un medley amb els temes Party Rock i I'm sexy and I know it els quals Madonna va aprofitar per mostrar els seus dots com a ballarina. Després d'això, si que arribaria el moment més esperat de tota la seva actuació, quan al marxar aquest duet, entraven M.I.A i Nicki Minaj per acompanyar a la cantant americana a la que seria la primera interpretació de Gime me all your luvin en directe. A excepció de la polèmica generada per M.I.A la qual es va adreçar al públic amb un gest que no va agradar gaire i va córrer ràpidament per Internet, el nou single va ser presentat de manera impecable i va ser una de les millors maneres de promocionar una cançó que precedeix un àlbum que poc tardarà en veure la llum i que acabarà en una gira mundial que passarà per Barcelona aquest mateix estiu. Després de la nova, va aparèixer un grup músics tocant el tambor liderats pel també famós Cee Lo Green, el qual en primer moment va cantar a duet unes estrofes de la cançó Open your heart. Un cop acabades, es tornaven a apagar tots els focus i mentre s'anava obrint una llum al terra de l'escenari es podia començar a sentir com un cor de gospel iniciava l'èxit Like a prayer. Al quedar perfectament il·luminat, es feia evident i la gran diva, aquesta vegada amb un vestit negre llarg fins els peus apareixia juntament al músic que havia sortit instants abans el qual anava amb unes ulleres de sol i una túnica també negra i llarga fins els peus per cantar també a duet la cançó esmentada, la qual seria la última del concert. Quan més avançaven les estrofes, Madonna s'anava apropant al final de l'escenari i abans d'acabar, es va situar damunt una petita ''trampa'' la qual es va enfonsar mentre ella cantava les últimes notes i apareixia un núvol de fum blanc i es posava final a un dels esdeveniments musicals més esperant de l'any.
Va ser un concert de curta durada (uns 13 minuts) però de gran intensitat i que tal i com he esmentat a l'inici de l'article va deixar la clara evidència que el títol de Reina del Pop no està en joc, que en aquest moment reposa sobre Madonna i que aquella que se'l vulgui guanyar encara ha de recórrer molts camins i haurà d'apretar fort.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada